Browsing Category

Ebay

Kelas Belajar Ebay Dengan Sis Dila

Kelas belajar ebay 2 hari ni adalah untuk newbie sahaja tau. Sis Dila akan cover A to Z, dari cara buat akaun sampai ke handle order. Dan SD juga akan bagi short cut untuk korang yang nak cepat bermula. So yang mana serius nak

Produk Laku Di Ebay

Produk kurus ni adalah produk laku, bukan hanya orang Malaysia je yang berebut cari, orang putih pun sama tau. Sebab mudahnya, boleh dikatakan kebanyakan orang nak kurus. Tak kira apa bangsa pun. Sampaikan mereka sanggup beli/borong

Sanggup Sewa Kereta Untuk Bergaya

Sepanjang raya ni, ramai sungguh yang up pasal sewa kereta mewah-mewah semata-mata nak balik kampung dan nak gi ke open house kawan. Ye.. Sis Dila faham jika kata sewa kereta lebih untung dari beli ikat hutang 9 tahun tu… sebab bukan

Beli Murah Jual Mahal

Beli murah jual mahal, sure korang semua teruja nak tau kan... https://harakahdaily.net/ Sebelum tu, Sis Dila nak ucapkan salam Nuzul Quran untuk semua… Syukur masih diberi kesempatan untuk bersama Ramadhan tahun ini… Sis Dila

Cara Dapatkan Repeat Buyer Di Ebay

Nak tau cara untuk dapatkan repeat buyer di ebay? Jom baca kat bawah ni ye... Ternyata, Lebih senang untuk jaga pelanggan sedia ada dari berhempas pulas mencari dan meyakinkan pelanggan baru. Pelanggan sedia yang pernah membeli

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan