Barang Cosway Pun Laku Di Ebay

0 240

Morning semua,

Uish debar-debar rasanya. Hari ni result SPM keluar.

Debaran sebagai parent rasanya macam lebih teruk dari masa ambil result dulu kan.

Apa-apa pun redha dan terima dengan terbuka selepas berdoa dan berusaha.

Dalam dok debar, sempat juga singgah Cosway.

Kalau tengok kat belakang gambar Sis Dila ni pun, dah nampak produk yang selalu muncul kat ebay.

Dan Sis Dila pun ada list juga produk tu. Kalau korang masih ingat, SD elalu juga share dalam kelas.

Nah, tengoklah jualan barang-barang Cosway kat ebay ni. Memang bukan kaleng-kaleng.

Yang nak belajar step by step cara buat bisnes ebay boleh refer di sini ye

Antara harga barang Cosway yang dapat sambutan di luar negara

Boleh cek barang yang dengan harga kat atas ni kat Shopee :

https://shope.ee/fm9mlO5Mf
https://shope.ee/20HXNK3Bmi
https://shope.ee/fm9mw1pxI

Cuma kalau nak beli stok tu, better amik di stokis dia lah.

Sis Dila memang members Cosway. Guna sendiri dan untuk jual di ebay.

So, korang dah boleh mula skodeng item-item cosway di ebay dan boleh buat kiraan untuk listing.

Jangan lupa listing ikut cara yang Sis Dila share dalam kelas – untuk dapat profit yang lebih banyak ye.

Good luck semua… nak gerak ke sekolah anak dah…

Dapatkan Flexipack Dengan

Cepat & Mudah

Di Sini

Nak Buat Duit Dengan

Share Post Yang Korang

Sedang Baca Ni?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan