Recent Posts

Bisnes Ebay Bersama Sis Dila

Terima kasih dan tahniah Sis Dila ucapkan kepada korang semua kerana telah berjaya sampai ke sini. Ini menunjukkan korang memang serius nak tahu macam mana Sis Dila berjaya buat duit dalam USD hanya dari rumah sahaja.

Cara Seller Baru Buat Sale Di Ebay

Mana-mana bisnes yang kita semua buat, tak kisahlah di Facebook, Instagram atau di TikTok, tujuan utamanya adalah untuk dapatkan sale. Tapi ingat, jangan pikir nak dapatkan sale sahaja ye. Yang penting, dapat sale dan dapat sekali

Barang Yang Tak Boleh Jual Di EBay

Yang menjual di ebay, korang kena tau barang apa yang tak boleh jual di ebay.. baca sampai habis ye! Nak menjual di mana-mana platform, sudah pastilah kita kena tau rules untuk platform tersebut. Tak kisahlah di facebook, Instagram,

Macam Mana Nak Urus Order Di Ebay?

Macam mana nak urus order di ebay? Macam mana nak tengok details buyer ebay? Bila dapat sale dekat ebay, semestinya kita semua akan exited sangat kan… lagi-lagi jika itu adalah kali yang pertama. Rasa tak sabar nak hantar barang

Cara Daftar Tiktok Shop – Step By Step

Yang mana mencari cara daftar Tiktok shop tu... korang boleh refer kat sini ye... Sekarang ni, akan jadi pelik kalau seseorang tu tak ada akaun Tiktok… sebab rata-rata memang ada. Memang tak dinafikan ada yang tak ada.. tapi lebih

Popular Post

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan