Minyak Angin Pun Laku Di Ebay

0 272

Minyak angin je pun… laku di ebay.

Iye… minyak angin pun masyuk kat ebay.

Kalau yang dah biasa tengok ni kat ebay, sure dah dapat agak produk apa ni kan. Sebab ia agak hot juga.

Yang masih tak tau, boleh skodeng kat sini

Tengok lah sendiri harga dia kat Shopee. Baru RM4.93 untuk sebotol.

Jika untuk 24 botol baru RM118.32.

Kalau korang memang dah biasa order banyak dengan seller Shopee tu, boleh minta diskaun.

Biasanya seller Shopee akan bagi harga lain dan suruh kita make offer.

Lepas kita make offer ikut harga dia bagi tu, dia akan approve dan kita terus bayar ikut harga diskaun yang dia bagi tu.

Itulah cara yang Sis Dilaa biasa buat untuk dapat harga lagi murah bila borong banyak dari Shopee.

Oh ye… jangan lupa tanya pasal free gift juga..hehehe

Ada banyak lagi produk lain yang laku di ebay. Korang boleh search ikut cara yang di ajarkan dalam Export Mudah ni ye

Belajar sesuatu gais?

Nak tau cara step by step buat bisnes ebay? Boleh baca di sini ye

Dapatkan Flexipack Dengan

Cepat & Mudah

Di Sini

Nak Buat Duit Dengan

Share Post Yang Korang

Sedang Baca Ni?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan