Browsing Category

Ebay

Buat Duit Senyap-Senyap

Actually ramai Ebay player yang sekarang ni buat duit atau jana 4-5 angka senyap-senyap…Kalau korang tengok dekat support group Export Mudah, dari tahun 2019 lagi dah ramai newbie yang buat sale 3-4 angka!

Join Kelas Belajar Buat Bisnes Ebay

MANTOP! Memang seronok buat bisnes ebay ni. Kalau macam ni setiap minggu, kejap je dapat reach profit 4-5 angka sebulan ni dengan bisnes ebay ni. Alhamdulillah… tahniah semua. Ini adalah parcel korang semua. Yang korang pos dari

Dapat Sale Di Ebay

Alhamdulillah…Nampaknya dah ramai yang mula bertindak dan dapat hasil dah…. dapat sale di ebay 🤗 Seronok sungguh rasanya bila tengok korang mula berjaya macam ni. Jangan cepat rasa puas hati tau dengan apa yang korang dapat ni, kena

Cara Nak Mula Bisnes Ebay

"Macam mana saya nak mula bisnes ebay?""Apa perlu langkah pertama saya buat?" Walaupun soalan macam ni Sis Dila dah pernah jawab. Dan sentiasa jawab berkali-kali….Tapi takpa, Sis Dila jawab sekali lagi. Khas untuk korang semua Kalau

Cara Buat 50USD Setiap Hari

Sis Dila baru cek rate withdraw dari Payoneer hari ni. Wah… masyuk tu… 1USD = RM4.3 Dengar khabar akan naik lagi tu. Ada yang kata akan naik sampai RM5. Kalaulah betul bagai di kata… Raya terkejut sekali lagi lah kita

Kelas Belajar Ebay Dengan Sis Dila

Kelas belajar ebay 2 hari ni adalah untuk newbie sahaja tau. Sis Dila akan cover A to Z, dari cara buat akaun sampai ke handle order. Dan SD juga akan bagi short cut untuk korang yang nak cepat bermula. So yang mana serius nak

Produk Laku Di Ebay

Produk kurus ni adalah produk laku, bukan hanya orang Malaysia je yang berebut cari, orang putih pun sama tau. Sebab mudahnya, boleh dikatakan kebanyakan orang nak kurus. Tak kira apa bangsa pun. Sampaikan mereka sanggup beli/borong

Sanggup Sewa Kereta Untuk Bergaya

Sepanjang raya ni, ramai sungguh yang up pasal sewa kereta mewah-mewah semata-mata nak balik kampung dan nak gi ke open house kawan. Ye.. Sis Dila faham jika kata sewa kereta lebih untung dari beli ikat hutang 9 tahun tu… sebab bukan

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan