Buat Bisnes Ebay Pakai Fon, Boleh Ke?

2 340

Untuk yang bertanya boleh ke buat bisnes ebay pakai fon, baca post ni sampai habis ye.

“BOLEH KE PAKAI FON?”

Ini jawapan dia ye.

Member kita ni… 100% pakai fon je.

Siap dapat buat sale dah kat ebay,

So, tak ada alasan untuk tak boleh buat ebay sebab tak ada laptop. Sebab bisnes boleh buat bisnes ebay pakai fon.

Nak belajar step by step buat bisnes ebay boleh baca kat sini

Mulakan dengan apa yang ada dengan kita gais. Tak perlu tunggu dah.

Jangan miss kelas 26 dan 27 May ni ye ( Khamis dan Jumaat).

Mana tau ia jadi pemula untuk korang terus fokus dan konsistent untuk dapat income 4 angka sebulan. In shaa Allah.

Yang tak ada ebook lagi, just grab Ebook Export Mudah V2, then cek emel ye untuk dapatkan link ke grup kelas online ye.

Jelas gais?

Dapatkan Flexipack Dengan

Cepat & Mudah

Di Sini

Nak Buat Duit Dengan

Share Post Yang Korang

Sedang Baca Ni?

2 Comments
  1. Rafidah says

    assalam…

    boleh saya tanya melalui whatsapp?
    0192393271. saya nak fahamkan lagi tentang ebay ni. t.kasih

    1. Sis Dila
      Sis Dila says

      Untuk permulaan, boleh dapatkan dulu ebook ni sebab kita guna semasa kelas dan terus join grup kelas online ye.

      https://bisnessurirumah.com/r/EMblogk

      Lepas dapatkan ebook, cek emel ye. Link akses ke ebook dan grup kelas diberikan terus dalam emel

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan