Join Kelas Belajar Buat Bisnes Ebay

4 181

MANTOP! Memang seronok buat bisnes ebay ni.

Kalau macam ni setiap minggu, kejap je dapat reach profit 4-5 angka sebulan ni dengan bisnes ebay ni.

Alhamdulillah… tahniah semua.

Ini adalah parcel korang semua. Yang korang pos dari Shopee ke BerkatPos.

Then BerkatPos packing balik untuk hantar ke buyer ebay korang ikut alamat yang dah diberikan.

Biasa dalam 3-5 hari sampailah ke destinasi.

Cepat sampai… iye sebab kita pakai DHL Express.

Bila barang cepat sampai, buyer pun suka dan mereka akan cari kita balik untuk repeat order. Tu yang kita nak!

Itu kelebihan utama guna pos express ni.

So, korang semua dah tak ada isue tak tau nak guna kurier apa lagi… guna BerkatPos sahaja. Mudah

Nak belajar cara buat bisnes ebay boleh baca post ini

Dalam kelas nanti Sis Dila akan perincikan lagi pasal ni, korang akan lebih faham dan jelas flownya nanti.

Sis Dila akan share dari awal apa yang perlu untuk buat bisnes ebay ni, sampai lah cara nak hantar order korang nanti.

Antara produk yang laku di ebay, boleh tengok di sini

Satu persatu Sis Dila akan tunjuk.

Yang mana tak ada masa nak baca ebook, follow kelas ni. Sis Dila akan bagi short cut terus untuk korang supaya dapat bermula dengan cepat.

Ada lagi 7 hari untuk kelas online ebay kita.

Dah ready gais?

Dapatkan Flexipack Dengan

Cepat & Mudah

Di Sini

Nak Buat Duit Dengan

Share Post Yang Korang

Sedang Baca Ni?

4 Comments
  1. Inda norhafifi says

    Salam sis nak join..ada klas lagi x.?

    1. Sis Dila
      Sis Dila says

      In shaa Allah Sis Dila akan buka kelas lagi. Nani SD akan bagi tarikh ye.

      Untuk permulaan, boleh dapatkan dulu ebook ni sebab kita guna semasa kelas dan terus join grup kelas online ye.

      https://bisnessurirumah.com/r/EMblogk

      Lepas dapatkan ebook, cek emel ye. Link akses ke ebook dan grup kelas diberikan terus dalam emel

  2. Yati says

    Salam sis, saya nak join kelas sis?

    1. Sis Dila
      Sis Dila says

      Untuk permulaan, boleh dapatkan dulu ebook ni sebab kita guna semasa kelas dan terus join grup kelas online ye.

      https://bisnessurirumah.com/r/EMblogk

      Lepas dapatkan ebook, cek emel ye. Link akses ke ebook dan grup kelas diberikan terus dalam emel

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan