Cara Buat 50USD Setiap Hari

0 100

Sis Dila baru cek rate withdraw dari Payoneer hari ni.

Wah… masyuk tu… 1USD = RM4.3

Dengar khabar akan naik lagi tu. Ada yang kata akan naik sampai RM5.

Kalaulah betul bagai di kata… Raya terkejut sekali lagi lah kita semua..hehehhe.

Untung sungguh korang yang dah mula buat ebay ni…kalau dapat profit USD50 sehari pun, bila tukar ke RM dah RM215.

Kalau sebulan dan dapat bersih RM6450.

Setahun … silakan darab sendiri dengan riang ria

Lagi pun, buat bisnes ebay tak perlu buat kerja banyak pun. Listing (masukkan produk) sahaja. Bila ada sale, BerkatPos akan bantu handle.

Tak perlu buat kerja packing dan pos barang.

Step by step buat bisnes ebay, boleh tengok di sini

Sebenarnya kalau kita konsistent, memang tak susah dan ada cara nak buat 50USD setiap hari, lebih dari tu pun boleh. Dah ramai yang buat.

Bukan ebay je… bisnes lain pun sama.. key dia konsisten. Buat sampai jadi.

Tapi itulah…kalau ada step by step yang boleh follow dan copy paste…lagi mudah kan.

Kadang step dah ada… nak kena ketuk pulak..huhuhu.

Sesi ketuk mengetuk pun ada dalam kelas SD ni… so kalau korang jenis tak leh kena tegur, memang akan rasa bengkak je lah sepanjang kelas.

Dalam kelas 26 dan 27 May 2022 ini, Sis Dila akan share cara macam mana nak buat profit paling tidak pun dalam USD50 sehari.

SD akan listkan satu-satu apa yang korang kena buat. Korang tinggal copy & paste sahaja.

Ha.. teknik ni SD tak pernah share details semacam ni lagi sebelum ni. Memang rezeki lah sesiapa yang join kelas next week ni

Make sure lock the date dan komited untuk join.

Yang mana belum masuk grup, silakan masuk sekarang. Jangan masa nak kelas baru kalut nak rekuest grup.

Yang mana baru nak mula, boleh terus dapatkan dulu ebook kat sini

Then terus cek emel untuk akses ke ebook dan grup kelas online.

Bila dah masuk grup cepat-cepat buat TASK 1 yang ada dalam grup.

Task tu wajib kena buat kalau korang serius nak join kelas dan nak tau cara nak buat 50USD setiap hari.

Dapatkan Flexipack Dengan

Cepat & Mudah

Di Sini

Nak Buat Duit Dengan

Share Post Yang Korang

Sedang Baca Ni?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan