Cara Nak Mula Bisnes Ebay

0 182

“Macam mana saya nak mula bisnes ebay?”
“Apa perlu langkah pertama saya buat?”

Walaupun soalan macam ni Sis Dila dah pernah jawab. Dan sentiasa jawab berkali-kali….Tapi takpa, Sis Dila jawab sekali lagi. Khas untuk korang semua

Kalau kita nak berbisnes di eBay, semestinya kita perlu ada akaun ebay untuk kita nak menjual kan?

Jual barang Shopee ke overseas lebih masyuk dari makan gaji, boleh baca di sini

So step yang sangat mudah yang korang perlu buat adalah:-

✅ mesti ada akaun eBay
✅ mesti ada akaun Payoneer – untuk terima bayaran dari buyer
✅Proses verify untuk ebay dan Payo
Pastikan nama dan alamat yang digunakan sama dengan bil/dokumen untuk mudahkan proses verify
✅Proses buat research – search hot item untuk di listing di kedai ebay
✅Ebay hantar emel untuk listing
✅Boleh mula listing
✅Ada sale hantar ke BerkatPos

Nak mudah lagi, follow ebook Export Mudah V2. Step by step diberikan.

Sambil tengok, sambil buat. Baru lah menjadi 👍

26-27 May 2022 ni kita ada kelas. Jangan miss kelas sama. SD akan bagi shortcut untuk korang untuk mula bisnes ebay dengan cepat.

Jumpa nanti ye…

Dapatkan Flexipack Dengan

Cepat & Mudah

Di Sini

Nak Buat Duit Dengan

Share Post Yang Korang

Sedang Baca Ni?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan