Browsing Tag

Bisnes Part Time

Bisnes Ebay Bersama Sis Dila

Terima kasih dan tahniah Sis Dila ucapkan kepada korang semua kerana telah berjaya sampai ke sini. Ini menunjukkan korang memang serius nak tahu macam mana Sis Dila berjaya buat duit dalam USD hanya dari rumah sahaja.

Cara Seller Baru Buat Sale Di Ebay

Mana-mana bisnes yang kita semua buat, tak kisahlah di Facebook, Instagram atau di TikTok, tujuan utamanya adalah untuk dapatkan sale. Tapi ingat, jangan pikir nak dapatkan sale sahaja ye. Yang penting, dapat sale dan dapat sekali

Cara Daftar Tiktok Shop – Step By Step

Yang mana mencari cara daftar Tiktok shop tu... korang boleh refer kat sini ye... Sekarang ni, akan jadi pelik kalau seseorang tu tak ada akaun Tiktok… sebab rata-rata memang ada. Memang tak dinafikan ada yang tak ada.. tapi lebih

Buat Bisnes Ebay Pakai Fon, Boleh Ke?

Untuk yang bertanya boleh ke buat bisnes ebay pakai fon, baca post ni sampai habis ye. "BOLEH KE PAKAI FON?" Ini jawapan dia ye. Member kita ni… 100% pakai fon je. Siap dapat buat sale dah kat ebay, So, tak ada alasan

Buat Bisnes Part time Untuk Tambah Income

Jangan jadi penakut. Beranikan diri untuk buat bisnes part time. Especially yang bekerja. Harga barang makin naik, tapi gaji tetap sama sahaja! Ni… ayam naik, tepung naik… senang kata semua naik lah! Sis Dila suri rumah je kot. Tapi

Kelas Belajar Ebay Dengan Sis Dila

Kelas belajar ebay 2 hari ni adalah untuk newbie sahaja tau. Sis Dila akan cover A to Z, dari cara buat akaun sampai ke handle order. Dan SD juga akan bagi short cut untuk korang yang nak cepat bermula. So yang mana serius nak

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan