Dropship Shopee – Cepat Dan Menguntungkan

0 278

Nak buat bisnes di Shopee, tapi tak tahu macam mana caranya nak mula? Tak ada masa nak pos barang? Its ok, boleh buat dropship Shopee sahaja.

Jangan risau, korang dah sampai di tempat yang betul. Sebabnya saya akan pastikan masa korang tak terbazir begitu sahaja.

Baiklah, sebelum tu nak tanya korang nak tak jana pendapatan 4 angka atau lebih hanya dengan dropship Shopee je?

Mesti lah nak kan. Semua orang tahu dah tentang Shopee ni. Ianya laman ecommerce top 1 di Malaysia. Tempat paling ramai rakyat Malaysia berbelanja.

Halangan bisnes

Korang mungkin memang dah lama menjual di Shopee. Tapi mungkin ini antara halangan korang ;

  • Tiada masa nak isi porduk secara manual 1 per satu dan ambil masa berjam-jam.
  • Nak masuk produk pula kena masuk berpuluh group channel telegram untuk dapatkan detail maklumat dan gambar-gambar produk
  • Sampai pening kepala banyak sangat group channel

Tak cukup dengan tu, korang kena check stock satu persatu dari supplier semata-mata nak update stok dekat Shopee

Kadang bila dah dapat order dari customer, supplier pulak habis stok. Terpaksa la minta customer cancel order pula. Alahai..kan dah rugi di situ

Semua benda kena buat manual. Pagi sibuk dengan kerja hakiki. Balik kerja pula kena nak urus anak-anak lagi. Lewat malam sikit baru sempat nak check kedai Shopee. Tu pun setakat satu dua jam. Cuma kalau hari-hari macam ni tak larat jugak.

Last-last dari semangat nak menjual di Shopee terus blurr dan stop

Jom buat dropship Shopee

Saya faham perasaan korang, sebab pernah merasa apa yang korang alami tu juga.

Lagi-lagi bila kena buat kerja-kerja macam ni sorang-sorang. Boleh buat moral down. Akhirnya memang terus terbiar je kedai Shopee kita.

Korang bertuah, kerana lepas ni korang dah boleh buat Shopee comeback. Sebab korang dah boleh buat bisnes Shopee secara dropship plus buat secara auto.

Mudah dah, lepas ni tak perlu lagi buat secara manual.

Korang pun lepas ni boleh dah buat Shopee santai-santai

  • Sambil jaga anak
  • Buat masa balik kerja
  • Buat sambil-sambil tunggu anak balik sekolah
  • Dah boleh duduk santai-santai minum petang
  • Tak perlu lagi stress-stress, tak perlu lagi korang buat kerja ni berjam-jam sampai tak tidur malam. Sebab mudah sangat.

Korang hanya perlu fahami dan follow teknik dalam panduan auto Shopee ni.

Nak belajar jual barang ke oversea? Boleh baca disini

Cara short cut bisnes di Shopee

Inilah cara short cut untuk korang yang nak berniaga Shopee secara dropship plus secara auto.

Korang akan didedahkan tentang ;

  • Pengenalan ringkas tentang cara buat Shopee dan pantang larangnya
  • Cara setup kedai Shopee korang supaya nampak pro
  • Cara bina BRAND kedai Shopee korang. Tujuanya orang nak beli pun tak ragu-ragu dan terus buat payment tanpa banyak fikir
  • Paling penting inilah dia list pembekal dropship.

Betul berkesan ke?

Eh, ada bukti tak cara ni berkesan?

Betulkah boleh buat duit di Shopee ni secara dropship?

Korang boleh tengok sebahagian mereka yang follow panduan ni.

Apa yang penting ialah, korang follow dan take action je apa yang korang belajar dari panduan ni.

Jika ada pertanyaan, boleh terus tanya di grup. Ada 2 orang admin yang berpengalaman akan bantu mejawab segala pertanyaan korang mengenai Shopee ni.

Korang tak terkapai-kapai macam tu sahaja.

Tak perlu join dropship Shopee jika…

Tapi nak bagi tau awal-awal, korang tak perlu buang masa nak belajar panduan ni sekiranya korang ni jenis ;

  • Dah tahu semua benda tentang Shopee
  • Yang dah buat berpulu ribu dengan Shopee
  • Orang yang tak sabar
  • Orang jenis nak cepat kaya
  • Jenis yang dah terdesak sangat nak duit. Kalau boleh nak sekarang jugak

Dan untuk orang yang banyak alasan dan karenah ni, korang boleh hidup macam biasa je.

Korang betul-betul serius?

Tapi jika korang memang betul-betul nak pecah telur buat jualan di Shopee, nak jana pendapatan dengan Shopee secara dropship, korang jangan buang masa, terus belajar dan follow panduan dropship Shopee ni.

Nak Buat Duit Dengan

Share Post Yang Korang

Sedang Baca Ni?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Sebelum ni shopping je kat Shopee, jom kita buat duit di Shopee pula!

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan