Sanggup Sewa Kereta Untuk Bergaya

0 192

Sepanjang raya ni, ramai sungguh yang up pasal sewa kereta mewah-mewah semata-mata nak balik kampung dan nak gi ke open house kawan.

Ye.. Sis Dila faham jika kata sewa kereta lebih untung dari beli ikat hutang 9 tahun tu… sebab bukan selalu balik kampung.

Tapi apa jadi, kalau sewa kereta semata-mata nak bergaya dan tunjuk hebat di mata saudara mara dan sahabat handai kat kampung?

❌ Nak orang kagum
❌ Nak orang nampak kita hebat
❌ Nak nampak berjaya

Padahal… hutang kawan masa PKP lepas pun tak bayar lagi…tapi sebok nak beraya dengan kereta mewah! 😅

Duit saving pun tak ada, apa lagi duit kecemasan.

Sanggup berhutang demi nak bergaya.

Time sewa masih ok lagi sebab bayar pakai duit KWSP, tapi selepas itu… maka berhuhu sensorang lah jika silap perancangan.

Hanya kita yang tau keadaan kewangan kita… perlu sewa ke tak… layak ke tak.

Selagi kita tak berubah… selagi itulah tetap duduk di takuk lama.

Untunglah yang dah buat bisnes ebay tu kan… walau cuti raya seminggu, tapi sale tetap masuk sebab dapat order dari overseas.

Belajar step by step buat bisnes di ebay kat sini

Bagi yang baru nak join, jangan miss follow kelas Sis Dila 26-27 May , 9.00 malam ye.

Mungkin ini permulaan untuk korang ubah hidup ke arah yang lagi baik… dapat income 4-5 angka sebulan…saper tau kan.

Kelas ni khas untuk yang ada Export Mudah V2.

Jika belum ada cepat grab kat sini

Then terus masuk ke grup kelas online untuk buat TASK 1 dan TASK 2.

Awal-awal join pun terus ada task?

Ofkoz lah…. kata nak ubah hidup kan…. kena ready untuk kena ketuk! 💪💪

Dah ready for kelas gais?

Dapatkan Flexipack Dengan

Cepat & Mudah

Di Sini

Nak Buat Duit Dengan

Share Post Yang Korang

Sedang Baca Ni?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan