Produk Laku Di Ebay

0 118

Produk kurus ni adalah produk laku, bukan hanya orang Malaysia je yang berebut cari, orang putih pun sama tau. Sebab mudahnya, boleh dikatakan kebanyakan orang nak kurus. Tak kira apa bangsa pun.

Sampaikan mereka sanggup beli/borong dari seller Malaysia.

Bukannya sebab produk di negara mereka tak ok, tapi ada kalanya nak mencuba sesuatu yang baru. Apa lagi bila baca description yang korang letak tu meyakinkan. Ditambah lagi dengan testimoni yang power.

Tambahan pula sekarang mudah untuk tau info tentang sesuatu produk. Taip je di Google terus keluar result.

Sebab tu memang tak pelik kalau orang luar negara pun tau tentang produk Malaysia. Especially produk laku di pasaran.

Ada juga yang beli untuk jual balik.

Kali pertama beli untuk diri sendiri, bila menjadi dan ada kesan, mereka promote ke saudara mara dan kawanpkawan dan buat bulk order dengan kita. Ha… masyukkk!

Senarai produk kurus laku keras di ebay boleh tengok kat sini

Biasa kalau jenis yang beli jual balik ni, memang kena jaga betul-betul buyer ni… lubuk duit tu.

Masa nak hantar barang tu, masukkan beberapa sample produk lain untuk dia try.

Jangan lupa “surat chenta” sama tau!

Pasal suret chenta ni Sis Dila ada share dalam grup EMV2 juga. So korang boleh cek balik dalam grup nanti ye.

Mat saleh ni cepat on kalau barang tu ok dan sesuai dengan dia., “Mudah kirro” kata orang kampungku..

Baca juga kisah seorang penjual penapis air yang berjaya setelkan hutang kad kredit RM20K dengan hasil bisnes ebay di sini

Dapatkan Flexipack Dengan

Cepat & Mudah

Di Sini

Nak Buat Duit Dengan

Share Post Yang Korang

Sedang Baca Ni?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan