Dapat Sale Di Ebay – Dah Mula Dapat Income USD

0 124

Alhamdulillah… lepas sorang-sorang update dah dapat sale di ebay.

Nampaknya dah makin ramai geng ebay EMV2 dah mula dapat sale. Syukur sangat.

Berbaloi segala pengorbanan korang selama ini kan.

Study ebook, join kelas online SD, buat task yang SD bagi… dan yang paling penting- korang take action!

Seronok bukan main Sis Dila bila dapat mesej dari Suzy ni. Rasa happy sangat.

Mungkin inilah yang dirasai oleh cikgu-cikgu kita dulu kan… rasa puas dan berbaloi bila tengok anak murid berjaya.

Lepas tengok masuk sale, Suzy terus dia order barang dari Shopee dan hantar ke BerkatPos.

Semua step ni Sis Dila dah share dalam kelas online.

So yang mana dapat sale, mereka dah tau nak kena buat apa untuk proceed order. Tak kalut dah.

Tapi… debar tu memang ada lah kan…pengalaman sale pertama. USD pertama! Mau tak debar!

Anis pun sama…

Biasa kalau kali pertama dapat sale, macam ni lah… rasa macam tak percaya usaha dah membuahkan hasil.

Seronok, happy campur debar… semua bercampur dalam satu. Yang pasti, tetap syukur.

Thank Sis Dila dan TEM ucapkan untuk yang sharing result kejayaan di ebay. Ini merupakan tonik yang terus membakar semangat kami untuk terus share.

Step by step cara nak buat bisnes di ebay boleh tengok di sini

Dah mula dapat sale di ebay

Kebanyakan geng ebay dari Tribe Sis Dila, ramai yang dah mula tuai hasil

❤️Ada yang dah mula rasa income USD pertama di ebay.

❤️Ada yang dah mula dapat up selling limit dan dah mula listing banyak-banyak di ebay.

❤️Ada yang dah mula dapat rentak dengan sale masuk setiap minggu.

Semua itu hasil usaha korang yang konsisten dan tak kenal putus asa.

In shaa Allah dalam 3-4 bulan lagi, korang akan mula dapat merasa income 4-5 angka sebulan seperti sahabat yang lain.

Kalau ada persoalan atau tak faham, korang boleh terus tanya di grup support Export Mudah.

In shaa Allah, ada ramai sifu-sifu dan kawan-kawan boleh bantu.

Klik sini untuk join tribe ebay Sis Dila

Dapatkan Flexipack Dengan

Cepat & Mudah

Di Sini

Nak Buat Duit Dengan

Share Post Yang Korang

Sedang Baca Ni?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan