Export Mudah Version 2

0 709

Sedar tak sedar, dah hampir 3 tahun usia ebook panduan belajar eBay iaitu Export Mudah.

Sepanjang masa tu, ia telah bantu lebih 10 ribu orang untuk buat jualan di eBay.

Alhamdulillah, ada yang dah konsistent berjaya buat 4-5 angka sebulan.

Sekalung tahniah dari Sis Dila dan team untuk Sifu Farhan dan Tim Export Mudah.

Dan sekarang, Export Mudah dah ada versi 2 yang akan dilancarkan tepat 9.30 malam ini.

Apa ada dalam versi baru ni?

Sebagai antara yang terawal bersama Export Mudah ni, pada Sis Dila versi kali ini adalah THE BEST.

Rasanya tak ada lagi panduan eBay yang buat macam Export Mudah buat ni. Memang di luar kotak.

Ada banyak update baru yang memudahkan lagi untuk kita buat bisnes ebay ni.

EMV2 ada 37 bab dan 13 bab di upgrade dari versi lama.

Tengok bab yang di update di sini

Apa yang best tu?

Korang bayangkan, Tim Export Mudah siap build up company shipping ke luar negara untuk memudahkan kita semua pos barang..

Kalau sebelum ni dalam Export Mudah versi 1, kita semua bermasalah dengan shipping, tapi kali ini, ia bukan isu pun!

Sangat mudah!

Kita belajar macam mana nak jana 4 ke 5 angka sebulan jual barang Shopee ke luar negara.

  • ☒ Tak perlu simpan stok
  • ☒ Tak perlu gi kedai beli barang
  • ☒ Tak perlu packing dan pos barang
  • ☒ Tak perlu wasap²
  • ☑ Boleh buat secara part time
  • ☑ Shipment ada org uruskan
  • ☑ Kerja lebih mudah
  • ☑ Untung lebih besar

1- Weekly kelas online – khas untuk newbie. Kita belajar macam mana nak jana 4 ke 5 angka sebulan jual barang Shopee ke luar negara.

2- 50 list item + description khas untuk newbie

3-Private grup baru di Facebook khas untuk kelas online

4- Grup Telegram untuk discussion (khas untuk sharing item untuk dijual di eBay)
– Update hot item dan item sold dalam grup

5- Bengkel Ebay bersama Sis Dila. Free sahaja untuk korang! Tarikh akan di beritahu nanti.

Klik sini dan masukkan kod 👇

Kod Diskaun —> EMV12V2

❤️Special untuk yang dah ada Export Mudah V1

So sila stand by awal malam ni ye.

Jam 9.15 malam dah standby terus klik link ini –> https://bisnessurirumah.com/EMV2SD

Tepat 9.30 link di buka terus buat pembelian.

Sis Dila doakan korang dapat grab yang harga RM50 tu… sebab murah sangat!

Jumpa di grup ye gais….

Dapatkan Flexipack Dengan

Cepat & Mudah

Di Sini

Nak Buat Duit Dengan

Share Post Yang Korang

Sedang Baca Ni?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan