Bisnes Online – Buat Duit Di Ebay

0 591

Seronok sungguh tengok kawan-kawan eBay lain tayang income bulanan bisnes online dengan buat duit di ebay tahun 2021 kan.

Ada yang tersenyum lebar kerana dapat result yang sama atau seakan sama.

Sis Dila pun tumpang happy. Walau dalam musim pandemik macam ni, tapi income tetap memberangsangkan. Tahniah semua.

Ada juga yang dalam situasi sebaliknya. 3 angka sebulan pun belum pernah rasa lagi.

Untuk yang dalam situasi ini, memang perlu kerja keras sikit ye. Sebab kita kena ingat, kejayaan datang kepada mereka yang berusaha dan buat dengan konsistent.

Kalau hanya letak 3 barang tapi harpkan sale 5 angka, memang susah nak dapat. Kecuali berlaku keajaiban.

Kenapa Masih Belum Berjaya Buat Duit Di eBay?

Bila Sis Dila buat survey dengan mereka yang tak berjaya dapatkan sale ini, antara sebab yang mereka share adalah :

  1. Tak tau macam mana nak bermula
  2. Tak tau nak jual apa
  3. Tak tau nak letak harga
  4. Tak tau nak hantar barang
  5. Listing tak konsisten
  6. Tak tau apa yang dia tak tau
  7. Belum mula pun lagi

Ha..yang nombor 6 dan 7 tu nampak sangat lah tak refer panduan Export Mudah kan. Dah ada ebook, tapi keep peram je dalam emel. Yang ni memang Sis Dila tak dapat nak tolong apa-apa lah ye…sebab dari dalam diri sendiri.

Ok, untuk yang 5 sebab di atas tu, Sis Dila cuba bantu sebaik mungkin supaya walaupun anda newbie, tapi still dapat buat paling kirang 4 angka sebulan di ebay.

Mungkin ada di antara anda yang jenis suka dan cepat faham bila ditunjuk satu persatu. Macam cikgu ajar anak murid kan.

Untuk yang nak dapatkan pencerahan seperti dalam bilik darjah, Sis Dila akan adakan kelas online khas untuk mereka yang dah buat ebay tapi still tak dapat income yang best.

Mesti anda semua teringin nak dapat income macam ini kan?

Seronok kan tengok income berderet masuk macam ni.

Rasa berbaloi setiap satu pengorbanan untuk terus buat bisnes online dengan buat duit di ebay dengan konsistent ni.

Untuk yang masih belum dapat income semacam yang Sis Dila share kat atas ni, don’t worry. Lets do it!

Sis Dila ada buat kelas online untuk yang dah beli ebook dengan link Sis Dila. So anda boleh join kelas tambahan ini dengan percuma sahaja ye.

Masih belum terlambat untuk bermula.

Sebelum sampai ke tarikh kelas ini, anda juga boleh baca post zero to hero seller ebay kat blog ini dan kutip sebanyak mungkin ilmu berkenaan bisnes online dengan buat bisnes di ebay ini.

Semoga bermanfaat.

Ada soalan?

Boleh tanya di ruangan komen ye. In shaa Allah Sis Dila dan team akan reply.

Sis Dila dan team doakan anda semua berjaya buat duit di ebay seperti sahabat kita yang lain juga. Amin

Dapatkan Flexipack Dengan

Cepat & Mudah

Di Sini

Nak Buat Duit Dengan

Share Post Yang Korang

Sedang Baca Ni?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan