Aktifkan International Purchase Secara Online – Ini Caranya

0 592

Untuk yang masih ada tak dapat aktifkan international purchase untuk Maybank, don't sad-sad ye.

Kalau call bank, kadang kena tunggu lama, siap dengar macam-macam lagu, tetiba putus pulak… kena call sekali lagi.

Hhuhu.. sick heart! 😒

So buat online lah! Mudah jer pun. 💪

Step by step jual barang ke luar negara dengan keuntungan berganda. Baca di sini

Ini step dia 👇

  1. Login to Maybank2U.com.my
  2. Pilih tab Card dan Manage Debit Cards
  3. Pilih Overseas Debit Card Activation, dan Enable kan untuk aktifkan kad.
  4. Pilih Start Date dan End date. Maximum duration ialah selama 12 bulan dari tarikh mula pengaktifan kad.
  5. Selepas key-in end date, akan keluar TAC request. Masukan TAC number yang dihantar ke telefon anda.
  6. Done. Status pengaktifan akan dihantar ke telefon anda.
  7. Siap!

So lepas ni dah boleh buat aktifkan international purchase secara online ye. Cepat dan mudah.

Jika still ada persoalan, boleh terus call Maybank Customer servise kat sini 1-300-88-6688.

Semoga bermanfaat.

  • Nak tau cara dapat income macam ni??

Korang terus dapat info lepas masukkan details dan tekan button submit

Dapatkan Flexipack Dengan

Cepat & Mudah

Di Sini

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Step by step cara buat

Selalu ada masalah

tak cukup duit

setiap bulan?

Jom belajar cara jana 4-5 angka sebulan dengan jual barang Shopee/Tiktok ke luar negara

16108

Link panduan dihantar terus ke emel korang ye...

Panduan PERCUMA

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan