Browsing Tag

Bisnes Suri Rumah

Cara Masukkan Video Dalam Listing Ebay

Dalam post ni saya akan share cara masukkan video dalam listing ebay. Stay tune gais... Video salah satu bahan marketing yang sangat power dan berkesan sekarang. Efek video sangat luar biasa. No wonder lah Tik Tok memang naik giler

Cara Pos Barang Shopee

Bagi korang yang pertama kali berniaga di shopee, mungkin korang tercari-cari cara pos barang Shopee ni. Sebenarnya, kalau korang dah biasa kirim barang tak kisah guna kurier apa, cara atau langkahnya lebih kurang je. Cuma mungkin

Buat Duit Dengan Bisnes Fotografi

Untuk korang yang ada suka sangat tangkap gambar, korang sebenarnya boleh buat bisnes fotografi. Lebih – lebih lagi masuk tahun 2022 ni, industri kreatif sangat memerlukan mereka yang mempunyai kemahiran dan bakat dalam bidang

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan