Kad Mpay – Untuk Dafar Ebay Dan Shopping Online

0 351

Untuk yang tak ada kad kredit atau kad debit untuk buat pendaftaran eBay, jangan risau, ada solutionnya. Korang sebenarnya boleh guna Mpay.

Nak guna pun senang. Tak perlu susah-susah nak nak aktifkan e-payment dah.

Register pun online sahaja.

Cara pengaktifan kad Mpay

1- Install aplikasi Mpay di fon korang.

2- Buat pengesahan kad pengenalan

3- Tunggu kad pengenalan di sahkan dulu

4- Tambah nilai dalam kad

5- Customer Servise Mpay

Jika korang ada apa-apa masalah berkenaan dengan pendaftaran atau sebagainya, boleh terus call 1-700-81-MPay (6729) ataupun direct ke website Mpay di sini

Mudah saja! Tak perlu pergi bank pun.

Kelebihan

  • Ada harga diskaun untuk barangan terpilih
  • Boleh transfer duit
  • boleh guna untuk shopping online dalam dan luar negara

Jika rasa tak selamat nak guna kad kredit atau kad debit sendiri, pakai Mpay je.

P/s- Ketika artikel ini di tulis, Mpay memang boleh digunakan untuk beli barang dari overseas dan pendaftaran eBay. Jika satu masa tak boleh guna, bermaksud pihak Mpay tidak benarkan.

Dapatkan kad MPay di sini

Nak Buat Duit Dengan

Share Post Yang Korang

Sedang Baca Ni?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Cara Jual Barang Shopee Ke Overseas. Income 4-5 Angka Sebulan